Gyors és egyszerű tejszínes sajtkrémleves: olvasztott vaj az alapja
Akkor a legfinomabb a sajtkrémleves, ha jó sűrűre főzöd, először vajas alapon futtatod meg hozzá a lisztet.
Összesen 83 találat.
Akkor a legfinomabb a sajtkrémleves, ha jó sűrűre főzöd, először vajas alapon futtatod meg hozzá a lisztet.
A sonkás-sajtos csavart rúd az egyik legfinomabb és leggyorsabb vendégváró.
A legegyszerűbb krumplipüré is finomabb lesz, ha a tetejére sajtot reszelsz, és sütőben pirítod ropogósra.
Baconnel és sajttal a tésztájában, sós kiadásban is ellenállhatatlan finomság a muffin.
A héjában sült krumplit számtalan módon variálhatod: baconnel és sajttal megtöltve szerény, mégis nagyon finom.
A mézes-mustáros csirkemell tejfölös szósszal sütve is fenséges.
A tejszínes-sajtos sertéskarajjal alig van valódi munka. A krémes szósszal leöntött hús tetejére lágyan olvad rá a sajt.
Ezzel a módszerrel isteni finom, kívül ropogós, belül puha, szaftos sajtos rudakat készíthetsz.
Ez a krémes tejszínes-gombás tészta a vele sült darált húsnak köszönhetően igazán laktató.
A krémes rakott édeskrumpliban hús nincs, a hozzá való szószba viszont sokféle fűszer kerül.
A tepsis sajtos csirkemell nem csak a tetejére olvadt, ropogós sajtnak, hanem a rétegek között meglapuló gombaszeleteknek köszönhetően is ellenállhatatlan.
A dupla sajtos falatok onnan kapták a nevüket, hogy a tésztájukba és a tetejükre is bőven jut a reszelt sajtból.
A sajtot a tócsni tésztájába is reszelheted, így igazán ropogós és szaftos ételt varázsolhatsz az asztalra pillanatok alatt.
A sok-sok vajjal rétegzett sajtos croissant otthon is elkészíthető - és abbahagyhatatlan.
Az eredeti francia omletthez kevés hozzávaló szükséges, mégis fantasztikus.
Úgy az igazi a rakott krumpli, ha sok-sok kolbásszal, tojással és tejföllel készül.
A sajttal, zöldségekkel és szalonnával rakott karaj igazán laktató, kiadós hétvégi fogás.
A ropogós tonhalfasírt még finomabb, ha a masszába reszelt sajtot és cukkinit is teszel.
A sajtos cukkinifasírt teljes értékű ebéd, ha valami húsmentes fogásra vágysz.
A majonézes zöldborsósaláta pillanatok alatt elkészülő, vitamindús köret.
A palacsinta sajtosan is isteni finom: ezeknek a pufi daraboknak a tésztája a joghurttól légiesen könnyű.
A baconos-sajtos tészta nagyon hamar készen van, és roppant kiadós.
Finom és kiadós ételt varázsolhatsz a többnapos zsemléből, ha baconnel és tükörtojással sütöd egybe.
A szaftos töltött gomba akkor a legfinomabb, ha ropogós sajtot pirítasz a tetejére. Olyan fajtát válassz, aminek nagy méretű kalapja van.
A szép, érett példányok kiválóan alkalmasak arra, hogy töltött patisszont készíts belőlük.
A hagymás-baconös nudli igazán kiadós és nagyon finom. Úgy az igazi, ha a tésztát is magad gyúrod hozzá.
Nagyon finom lesz a csirkemell, ha ananásszal sütöd, a tetejére pedig sajtot olvasztasz.
Ezek a mennyei szezámmagos sós rudak sajtos gyúrt tésztából készülnek. Egy kis ecettől lágyabb és könnyebben nyújtható lesz.
Az aranysárga sajtgolyókhoz nagyon kevés hozzávaló kell, és máris kész a kívül roppanós, belül krémes harapnivaló.
Nagyon finom a tőkehalfilé, ha tejszínes mártással öntöd le, sokféle zöldfűszerrel ízesíted, a tetejére pedig ropogós sajtot pirítasz.